Kıraç Bostancı Gözteri Merkezi

Kıraç
Kıraç
tarih : 20.11.2009 21:00:00
mekan : Bostancı Gösteri Merkezi

Bilet Fiyatları
1. Kategori: 45,00 TL
2. Kategori: 34,00 TL
3. Kategori: 23,50 TL


KIRAÇ’IN YENİ ALBÜMÜ “YOLCU”,
KASIM AYININ SON HAFTASI
MÜZİK MARKETLERDE YERİNİ ALIYOR.



KIRAÇ,
ALBÜMDE YERALAN YENİ ŞARKILARI İLK KEZ
20 KASIM 2009 CUMA AKŞAMI BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ’NDE SESLENDİRECEK.


“Garbiyeli” albümünün ardından dizi müzik çalışmaları ve konserlerine devam eden KIRAÇ, yeni albümü “YOLCU” yu sevenleriyle buluşturmak için hazırlanıyor. On iki eserin yer aldığı “Yolcu” albümünde bilinen Kıraç tınılarını duyacaksınız. Âşık Veysel, İzzet Altınmeşe, Selahattin Bölük’e ait eserlerin yanında, anonim eserler de yer alıyor. Her albümünde Türk halk ezgilerini kendi müziğiyle yorumlayan Kıraç, “Bize ait eserleri Rock müziğiyle harmanlamayı, onları bugüne taşıyarak yeni kuşaklarla buluşturmayı seviyorum.” “Bu topraklarda doğan tınıları Cem Karaca, Barış Manço gibi ben de müziğimle bütünleştirmek, onların başlattığı bu yolda, yürümek için çalışıyorum.”

Albümlerinde bugününe kadar okuduğu “Yayla Yolları”, “Şarköy Türküsü”, “Yolcu” “Aman Ayşam”, “Karahisar Kalesi”, “Sarı gelin”, “Yalan”, “Eşeği Saldım Çayıra”, “Çayır Çimen Geze Geze”, “Derdimi söylesem”, “Demirci” gibi halk şarkıları, geniş kitleler tarafından sevildi.

Âşık Veysel’den “Sazım Ben Gidersem”, İzzet Altınmeşe’den “Mecnunum Leyla” “Hanımey”, Selahahtin Bölük’ten “Ahu Gözlüm” adlı eserler, yine bildiğimiz “Karakaş Gözlerin Elmas”, “Uyan Sunam Uyan”, “Erzurum’dan Çevirdiler Yolumu”, “Cemilem”, “Ramizem”, “Mezar Arasında Harman Olur mu?” adlı halk ezgileri, KIRAÇ yorumuyla, Kasım ayının son haftasında müzik marketlerde yerini alacak olan “YOLCU” albümünde sevenlerini bekliyor…

20 Kasım 2009 Cuma günü Bostancı Gösteri Merkezi’ nde düzenlenecek konserde KIRAÇ, yeni albümündeki eserleri ilk kez sevenleri için seslendirecek. Yeni albümünün ilk konserinde hayranlarını sürpriz eserler de bekliyor olacak.

Share this post!

Bookmark and Share

0 yorum:

Yorum Gönder